Offroad – for deg som stiller store krav til bruksegenskapene!

Høy sittestilling, bredt styre, store hjul, lang fjæringsvei, robust rammekonstruksjon. Derbi har lang erfaring med seriøs offroadkjøring, hvor blant annet det årvisse Rally Baja Aragón gir oss en perfekt arena for testing og utvikling.

Offroaderens fremste lekegrind er selvsagt terreng og dårlige veier. De store hjulene med grove dekk gir grep hvor alt annet må gi tapt. Spilefelgene er sterke og likevel fleksible nok til å tåle slag og steiner. Sammen med den lange fjæringsveien gir det både komfort og kapasitet til å takle skikkelig gufne forhold. Det brede styre og den lange, smale salen gir føreren plass og grep til å bevege seg rundt og over nær sagt enhver hindring.

Men det er flere grunner til at offroadsyklene alltid har vært så populære. Nettopp de overnevnte egenskapene, sammen med robust og gjennomtenkt konstruksjon, er det som gjør disse syklene så velegnet til daglig bruk. Offroadsykler er letthåndterte og tåler hverdagens kjas og slitasje. Også i by’n! Alle som kjenner vedlikeholdsnivået på gatene i byer som Oslo, Bergen og Trondheim vet at grove dekk og lang fjæring er noe av det nyttigste man kan ha.